marketing coördinator

Coördinatie van het PharmActueel magazine en diverse beurzen en congressen bij Holland Pharma

Holland Pharma heeft STOER RETAIL benaderd om tijdelijke ondersteuning te bieden op hun marketingafdeling, zodat alle lopende activiteiten, waaronder het maandelijkse PharmActueel magazine en diverse beurzen en congressen, naadloos konden doorgaan tijdens het zwangerschapsverlof van een collega.

Na kennismaking en verdere uitleg van de opdracht is er in overleg met Holland Pharma gekeken naar de juiste invulling voor deze functie. Een van onze projectmanagers is als tijdelijk teamlid hands-on mee gaan werken met de bestaande bezetting van de marketingafdeling. Het aantal werkuren werd afgestemd en aangepast naar gelang de behoefte aan ondersteuning. Tijdens deze periode hebben we de coördinatie op ons genomen voor het PharmActueel magazine en diverse beurzen en congressen. Onze projectmanager fungeerde als het centrale aanspreekpunt voor verschillende stakeholders, waaronder beursorganisaties, marketingbureaus en interne teams binnen Holland Pharma.

door de tijdelijke inzet van STOER RETAIL

Op de marketingafdeling verliepen alle activiteiten moeiteloos door tijdens het zwangerschapsverlof van de collega. Bij terugkeer heeft onze projectmanager alle taken en lopende projecten overgedragen, waardoor de rest van de afdeling zich ongehinderd kon blijven richten op hun andere verantwoordelijkheden binnen Holland Pharma.

Periode: 2023, 2024