• persoonlijk en professioneel

kandidaten

Carolien – Marketingcommunicatie medewerker

” Een vaste baan vinden bleek in m’n eentje helemaal niet zo eenvoudig. Het kostte veel energie en telkens nogal teleurstellend. STOER RETAIL wist de ideale match voor mij te maken. Ik zit nu een jaar als vaste medewerker in een communicatieteam bij een organisatie waar ik zelf nooit aan had gedacht. Daar klikte het direct.”

Remco – CRM specialist

Het netwerk van STOER RETAIL is groot met een directe ingang naar het type opdrachtgevers waar ik graag voor werk. Bijzonder dat ze hier niet alleen naar mijn competenties keken maar ook hoe ik als persoon met mijn kwaliteiten aansluit bij de organisatie en het team. Mijn nieuwe vaste baan past mij 100%, iedereen blij!”

Eliene – Marketing manager

” Nooit gedacht dat ik als vijftiger zo snel weer terug in het vak was. Ik werk al jaren met STOER RETAIL, altijd als opdrachtgever. En nu hebben ze mij op een hele professionele manier geholpen aan deze nieuwe baan. Kinderen de deur uit, ik weer full swing in een baan. Heerlijk om te zien hoe ik met mijn 20 jaar ervaring zoveel kan bijdragen in deze functie. Het vaste contract geeft mij rust. Ik voel dat ik weer ergens aan kan meebouwen.”

opdrachtgevers

Fashion Retailer

” De spreekwoordelijke speld in de hooiberg vinden; STOER RETAIL kreeg het voor elkaar. Via hen kregen we toegang tot een enorme pool van professionals die STOER RETAIL kent omdat ze er daadwerkelijk mee hebben gewerkt. Een plus is dat zij zich echt verdiepen in de chemie tussen kandidaat en organisatie/team. Die match klopte exact. We zijn erg tevreden over het proces, de persoonlijke benadering en de geslaagde plaatsing.”

Online retailer

“Na een paar eerdere teleurstellingen met andere recruiters hebben wij STOER RETAIL VAST ingeschakeld. Wat een verademing. Ze snappen hoe het vak in elkaar steekt. Binnen een maand een topper in het team aangenomen die haar draai direct heeft gevonden.”

Food retailer

“Voor ons is ‘chemie’ van een medewerker met de organisatie en het team vaak belangrijker dan wat iemand aan ervaring meebrengt. Dat begrepen ze bij STOER RETAIL VAST. Ze brachten ons na een helder voorgesprek in contact met professionals die naadloos pasten in de energie van ons team, onze passie delen en onze missie omarmen. STOER RETAIL betekende voor ons een snelle en zorgvuldige voorselectie, glasheldere afspraken en een succesvolle plaatsing.”