• advies & workshops

wij denken graag mee

Even wat afstand nemen en het grotere plaatje zien, strategische plannen schrijven, processen herinrichten, medewerkers opleiden, inspiratie opdoen in het vak; je weet dat het nodig is, maar in de dagelijkse hectiek schiet dat er nogal eens bij in.

Precies daarom is er STOER RETAIL ADVIES. Wij hebben de mensen en de kennis om de zaken waar je niet aan toe komt, toch voor elkaar te krijgen.

coaching & training

Het beste uit je team halen vergt aandacht en weten waar de persoonlijke ontwikkel groeimogelijkheden liggen. Als je daar zelf onvoldoende tijd of vaardigheden voor in huis hebt, ondersteunen wij je graag. Wij kunnen jouw mensen on-the-job trainen en coachen.

Ja, ik wil mijn mensen nog beter maken.

workshops die inspireren

Als retailer inspireer je klanten. Maar hoe inspireer jij jezelf? Wij denken graag mee over workshops waarin je nieuwe kennis opdoet, met elkaar kunt leren als team of van andere retailers. STOER RETAIL ADVIES ontwerpt, organiseert en faciliteert die workshops op locatie. Ook in ons eigen inspirerende kantoor aan het water in Amsterdam-Noord.

Ja, ik wil geïnspireerd worden.

strategisch advies

Wil je voorprong in de markt houden, dan is afstand nemen van de materie om over de toekomst na te denken belangrijk. Kom je daar niet of te weinig aan toe? Onze Retail strategen denken graag met je mee en dagen je uit met nieuwe perspectieven. Zo verruimen we samen het blikveld en oplossingsvermogen om tot nieuwe wegen en aanpak te komen. Wil je ook de strategische rapportage door ons laten verzorgen, dan schrijven wij graag met je mee.

Ja, ik wil verder praten over strategisch advies.

procesoptimalisatie

Er valt veel winst te behalen door interne en externe processen tegen het licht te houden en slimmer in te richten. Vernieuwing en verbetering van zulke processen begint met weten wat niet (meer) werkt. Die diagnose vraagt tijd, focus en durf om bestaande structuren in twijfel te trekken. De experts van onze ADVIES service gaan dat graag met je aan. We komen met een totaalplaatje waarin duidelijk wordt waar kansen liggen. We maken concreet hoe we dat zien en gaan samen aan de slag om nieuwe structuren en manieren van werken te implementeren.

Ja, ik wil verder praten over procesoptimalisatie.